Gå til innhold

21.09.2021 kl. 12:00

Halti kulturscene, Hovedveien 2, 9151 Storslett

Fortellingene om våre falne under 2. verdenskrig fra Nord-Troms.

I løpet av 2. verdenskrig kjenner man til at minst 66 mennesker med tilknytning til Nord-Troms mistet livet. Noen av disse omkom i løpet av krigens første timer under angrepet på Narvik. Mange mistet livet til sjøs, både i norske og fremmede farvann, mens andre ble tilfeldige ofre for landminer. Denne utstillinga er fortellingene om våre falne fra Nord-Troms. Nord-Troms museum har også utgitt egen bok med samme tittel “Våre falne”

Enkel servering etter omvisningen

Inngangsbillett til museet – kr 60,-/30,-

Formålet med  TirsdagsPåtår er å skape en inkluderende, sosial og meningsfull møteplass for voksne som er hjemme på dagtid.
Hver tirsdag kl 12.00 – ca 13.30.
Begrepet «Påtår» er kjent. Ønsker du enda en sup kaffe etter at du er ferdig med første koppen?
Røde kors, Menigheten og Biblioteket tilbyr påfyll for kropp, sinn og mage. I tillegg til opplysende og engasjerende foredrag legger vi til rette for en sosial ramme og møteplass. Røde kors serverer middag en gang i måneden. Menigheten og biblioteket serverer kaffe og noe å bite i. Og selvfølgelig blir det påtår av kaffe.