Gå til innhold
Tid

09.06.2023 kl. 11:00

En konsert om livets største under og det å være menneske i verden

På denne formiddagskonserten på en drøy halvtime vil publikum få høre sanger der den røde tråden er livet i familien. Om livets største under, det lille barnet. Om det store livet, de lange tankene og spørsmålene om det som venter, og om knall og fall underveis. Og ikke minst om kjærligheten, den nære kjærligheten og kjærligheten til livet selv.

Sigrun Loe Sparboe synger om epoken i livet med småbarn, en tid med lite søvn, mye usikkerhet og mange utfordringer, men med mye kjærlighet. Runa tar deg med inn i sitt naivistiske univers i grenselandet mellom barn og voksen. Sangene til Sigrun og Runa gir glede og undring og går lett under huden hos tilhørerne, uansett om de faktisk sitter hjemme med baby eller bare vil nyte en musikalsk pustepause midt på dagen.

Sigrun er kjent for sin varme tilstedeværelse på scenen og med celloen til Runa skapes ytterligere magi. Runa har denne gang lagt barnesangene sine hjemme, og har med seg sanger beregnet for voksne.

Scene Nords cellist Runa Bergsmo har de siste årene fått stor anerkjennelse for sine barnesanger, vant Teskjekjerring-prisen i 2021, og har nettopp spilt inn sin tredje soloplate. Sigrun Loe Sparboe er låtskriver og visesanger; hun slapp i 2021 sin fjerde soloplate på norsk. Hun har blant annet vunnet NOPAS musikk- og tekstpris og turnert rundt om i hele landet med musikken sin.

Sigrun Loe Sparboe, sang/gitar
Runa Bergsmo, cello/sang

Gratis inngang – Velkommen