Forglem meg ei – Historier om demens

kl.18:00

Sted: Halti kulturscene
Hovedveien 2, 9151 Storslett

Elin Marie Fredriksen har skrevet bok om demens, «Forglem meg ei» (2018)

I boka møter vi mennesker som lever ulike liv, men de har alle demens. Noen bor på sykehjem, men de fleste bor fortsatt hjemme. De forteller om tunge stunder, men også om mange gode dager. De er opptatt av å kunne leve et så godt og normalt liv som mulig, med en svært vanskelig sykdom.  De varmeste hendene i demensomsorgen er svært ofte de pårørendes.

Denne kvelden inviterer vi til foredrag og samtale om hvordan gi mennesker med demens mulighet til å leve et så godt liv som mulig.

Forfatter Elin M. Fredriksen vil lese fra boka, en pårørende vil holde et innlegg. Vi har også invitert politiker fra  Helse- og omsorgsutvalget, Nordreisa kommune .

Etter foredraget blir det boksalg, enkel servering og muligheter for en god samtale.

Gratis inngang – Velkommen!

Arrangør: Nordreisa bibliotek og Nordreisa Demensforening

Samarbeidspartner: